GPS Tracking & Tracing

Business Security Company (BSC) maakt gebruik van onder andere navigatie- en communicatiemiddelen, camera- en geluidsapparatuur, counter surveillance apparatuur en geavanceerde GPS Tracking & Tracing volgsystemen.

Voor het beveiligen van personen, producten, voertuigen en/of transporten van high value cargo, is BSC voorzien van diverse geavanceerde GPS Tracking & Tracing systemen. Deze mobiele GPS volgsystemen zijn m.b.v. de uitgebreide software op vele manieren instelbaar, conform de wens van de klant. Vanaf het kantoor van BSC in Voorschoten kunnen deze gemonitord worden. Desgewenst kan dit ook via een particuliere alarmcentrale (PAC). Op ieder gewenst moment kan via de ‘live tracking’ optie binnen een paar seconden de live locatie van het transport worden vastgesteld en vervolgens visueel gevolgd.

Ten behoeve van het beveiligen van personen is een geavanceerd systeem inzetbaar welke tevens is voorzien van een Panic button en ingebouwde microfoon. Diverse levels van toegangsrechten zijn instelbaar. De data wordt verzonden vanaf de hardware direct naar de BSC server en is optimaal beveiligd. Uiteraard wordt voldaan aan de AVG.

De software kan dusdanig worden ingesteld dat slechts de klant/gebruiker inzage heeft. Derhalve zijn onze systemen ook interessant voor huur of koop door collega organisaties.