Business-Security-Company_about_bscbv

Over ons

Wij verlenen een groot aantal kwalitatief hoogwaardige gespecialiseerde persoonsbeveiliging- en recherchediensten voor het bedrijfsleven, tevens vervullen wij een actieve rol voor de overheid in risicovolle gebieden.

Security risk management & bedrijfsrecherche, persoonsbeveiliging & transportbeveiliging en red teaming

Visie

Veiligheid is wereldwijd een prioritair aandachtsgebied. Het is heel breed, van landen tot het individu en alles wat daar tussenin zit. Veiligheidsgevoel is een zuiver psychologisch fenomeen dat ongrijpbaar is. Wat veiligheid voor de een is hoeft dat nog niet voor de ander te zijn. Waar de een kiest voor preventie, komt de ander pas in actie wanneer er iets gebeurd is. Wij weten sinds 1993 hoe je de balans kunt brengen in deze voor iedereen andere materie. Dit vraagt veelal om maatwerkoplossingen en een intens vertrouwen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Missie

BSC wil de Trusted Advisor zijn van zijn opdrachtgevers en dat gaat veel verder dan alleen discretie beloven. Onze ervaring maakt dat wij contextueel overzicht hebben van wat er zich maatschappelijk afspeelt in relatie tot ons aandachtsgebied. Dit verschaft ons voorspellend vermogen en strategische inzichten die niet alleen voorlopen in onze markt, maar ook nog eens kostenbeperkend zijn voor partijen met een hoog risicoprofiel. Geen angst verkopen, maar realiteit en daar een effectieve maatwerkaanpak op baseren is ons vak. Uiteraard met behoud van Quality of Life van de betrokkenen.

Profiel

Business Security Company B.V. (BSC) is in December 1993 opgericht. De directie heeft daarvoor 11 jaar uitgebreide kennis en ervaring opgedaan bij gespecialiseerde onderdelen van de Nederlandse Politie en bij het Ministerie van Defensie. Ook de medewerkers in dienst van BSC zijn afkomstig van de overheid, internationale bedrijven en van speciale eenheden van defensie en politie. Door het samenbrengen van deze expertises is BSC in staat om aan de specifieke wensen van de klant invulling te geven.

Ons team

Consultants en rechercheurs van BSC behartigen uw belangen door samenwerking met en betrokkenheid bij u als opdrachtgever. Als gevolg hiervan worden doelstellingen en (de gewenste) resultaten bereikt. De medewerkers in dienst van BSC zijn afkomstig van de overheid, internationale bedrijven en van speciale eenheden van defensie en politie. Zij zijn experts op hun vakgebied en hebben ervaring opgedaan in risicovolle gebieden over de gehele wereld en waarborgen onder alle omstandigheden volledige discretie. Alle BSC medewerkers zijn echte team players, vriendelijk, klantgericht, gastvrij, goed opgeleid en spreken bovendien minimaal de Engelse taal.

Partners

Indien noodzakelijk maakt BSC gebruik van de diensten van andere nationale- en internationale specialistische beveiligingsbedrijven en/of onderzoeksspecialisten die hun sporen binnen de beveiliging- en recherchewereld hebben verdiend. Deze vorm van samenwerking draagt ertoe bij, dat de cliƫnt door BSC maximaal kan worden geadviseerd en ondersteund, wat de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt.

Referenties/Ervaring

BSC heeft in haar vakgebieden de afgelopen 29 jaar een ruime ervaring opgebouwd in het ondersteunen en adviseren van nationale- en internationale organisaties en overheden. Vanwege de discretie van onze opdrachten geven wij geen referenties op. Indien u toch meer informatie wenst met betrekking tot onze referenties kunt u zich in een persoonlijk onderhoud wenden tot de directie van BSC.